nit-romantica-la-garrotxa

Nit romàntica | 120,00 €

Gaudeix d’una estada inoblidable a  la Garrotxa.
Un regal per dues persones que inclou: sopar, allotjament, ampolla de cava i bombons a l’habitació i esmorzar.

sopars-estiu-la-garrotxa

Sopar bufet a la fresca de la piscina | 35,00 €

Durant els mesos de juliol i agost us oferim els sopars bufet a l’entorn de la piscina amb una gran varietat de productes a escollir. Consulta les dates i reserva la teva taula!

xec-regal-cuina-volcanica-garrotxa

Menú volcànic | 20 €

Amb el nom de cuina volcànica s’identifica una cuina d’arrel garrotxina, posada al dia d’acord amb les exigències que la vida actual imposa i que es distingeix per la utilització de productes tradicionals de la Garrotxa com: fesols de Santa Pau, patates, fajol, cargols, tòfona…

Com funcionen els xecs regal ?

Cal omplir aquest formulari amb les dades que us sol·licitem.

Un cop rebem totes les vostres dades, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’acordar tots els detalls i enviar-vos el xec imprès.

Per qui és el regal? (obligatori)

Qui fa el regal? (obligatori)

Escolliu el pack

E-mail (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Com ens heu conegut?

Comentaris

Codi de seguretat
captcha

Escriu el codi de seguretat

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Can Xel amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Can Xel, Ctra. Santa Pau, s/n – 17811 LA COT.