Salons per a casaments

Salons

Tradició, professionalitat i dedicació marquen la filosofia del restaurant Can Xel. Conscients de la importància d’aquest dia per vosaltres, l’equip de Can Xel cuidarà de la celebració fins l’últim detall perquè el dia del vostre casament sigui inoblidable.

Can Xel, espais exteriors per a casaments

Espais exteriors

Des de Can Xel us oferim la possibilitat de celebrar el vostre aperitiu a l’aire lliure. Les diferents zones que envolten les piscines permeten ubicar-hi diferents tipus d’aperitiu o còctel on rebre els convidats abans de l’àpat del vostre casament. Gaudiu de l’aperitiu del vostre casament en un entorn natural únic al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

Cerimònies de casament a la Garrotxa

Cerimònia

La versatilitat dels espais exteriors del restaurant permeten celebrar la cerimònia del banquet d’una manera diferent i original. Amb tot el necessari per fer d’aquest dia un dia màgic us proposem diferents muntatges perquè escolliu el que més us agradi.

Carta de plats per a casaments

Proposta de menú

Posem a la vostra disposició un ampli ventall de menús pel vostre casament, amb la possibilitat d’escollir els plats que millor s’adaptin al vostre gust i pressupost.